mandag 22. april 2013

Nosejob done!


Hei!

Nå er det lenge siden jeg har fått skrevet på bloggen min! Som de fleste vet så har jeg gått gjennom en liten neseoperasjon pga problemer med snorking og pustestopp.
Operasjonen tok ca 1,5 time, og jeg fikk full narkose, det første jeg sa når jeg våknet var: "å dæven, det gikk kjapt!"
Måtte gå med bandasje og to spesielle tamponger i hvert nesebor i hele helga og kun puste med munnen.
Det ble en del utfordringer, ikke kunne jeg drikke brus eller spise varm mat. Det verste var at jeg ikke kunne snuse i det hele tatt!! Og det hører til med at jeg måtte nyse gjennom munnen, GJENNOM MUNNEN!
Var en del smerter, men heldigvis fikk jeg Voltaren og Paralgin Forte som hjalp meg, men ble sinnsyk trøtt av tablettene. 
Måtte forresten drikke med hjelp av sugerør på fredag og lørdag!

I dag var jeg atter en gang på sykehuset for å fjerne bandasjen, og det var ikke bare bare! Satt der i en godstolen i noen sekunder, legen begynte å skravle om ett eller annet om at ikke alle blir like fornøyde med utseendet sitt etter operasjonen og før jeg rakk å svare så begynte han å dra ut tampongen fra det ene neseboret.
Han dro og dro og dro og atter dro, det tok laaang tid før hele tampongen kom ut, og underveis hadde legen sagt noe som jeg ikke oppfattet gjennom brekningene mine og tårene som spratt ut av tårekanalene.  Det viste seg at legen hadde sagt at jeg måtte si fra om det gjorde vondt og trengte pause... Det gikk bedre på tampong nr 2, var bedre forberedt psykisk og fysisk og det gikk fort.

HOLD DERE FAST!
De tampongene var 2 METER lange!! TO METER LANGE TAMPONGER!! Ladies, all my respect to you!

Måtte selvfølgelig klage til kona, at jeg ikke unnet henne dette og da fikk jeg kjapt tilbake " Jeg unner ikke deg å føde!"

Ha en god aften! Hoven nese, vanskelig å se på bildet da.

1 kommentar:

  1. Huff då, men tipper det er godt å være ferdig med det:D Men gud! 2 meter, altså! Også får vi håpe at alt var verd det til slutt, at snorkingen gir seg, og ikkje minst apne! ....Ikke fortell noke ekkelt til Asle, han skal muligens gjennom samme greiene snart og eg vil gjerne bli kvitt litt snorking;)

    SvarSlett